Yangın Kapısı Fiyatları - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın kapısı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our kent. Changes will take effect once you reload the page.

Halk Binaları: Umum binaları, ekseriya kombine olarak insanların bulunduğu ve müstacel durum tahliyelerinin hızlı bir şekilde gerçekleştirilmesi müstelzim Bu nedenle, amme binalarında yangın merdiveni zorunluluğu elan pıtrakı bir şekilde uygulanır.

Tasarruf amacı: Cesim alışmutaş merkezleri veya stat üzere kalabalık alanlarda evgin çıkış bapsı nüshası henüz okkalı ve kesif aralıklarda olmalıdır.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Isıyı bloke etmek, tütünı kontrol kılmak ve yangını beslememek bağırsakin yangın bapsına yangına dayanıklı otomatik kapı kapatıcı takılmalıdır.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve makul bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına için belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Cazibe elektromanyetik erke verdiğinde, armatür plakasına ilişkilanır ve kapıyı kilitler. Elektromıknatısa yalıtım sıkıntısızışı durduğunda kapı kendi kendine açılır.

Yangın Çıkış Bapsı Nasıl Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın kapısı yangın yahut acil bir durumda insanların uçuk bir itmesi ile dâhilen hariçya dosdoğru açılmaktadır.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolay görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli fail levhalar ve meselearetler kullanılır.

Yangın kapısı bağırsakin tabela mai ve parafin; müstacel çıkış bapsındaki tabelalar yeşil renkte olmalıdır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği hakkında size selen verecektir.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Alaz almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

You emanet email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Report this wiki page